Praktijk voor Reconnective Healing
Reconnection4you
Wat is The Reconnection

Wat is The Reconnection

De geschiedenis vertelt ons dat lang geleden de mensheid afgescheiden werd van de energielijnen die ons verbinden met ons lichaam; met de energetische velden om ons heen, met de leylijnen van onze planeet en van daaruit met het energieraster van het hele universum.  

The Reconnection herverbindt en activeert lijnen, punten en geometrische patronen rond het lichaam. De hogere trillingsniveaus en frequenties, geven ons heling en de kans te groeien in onze persoonlijke ontwikkeling. The Reconnection herstelt de axiatonale lijnen die ons verbinden met  Al- Wat – Is,  de kosmos en  de basisenergie voor de herstelfuncties van het menselijk lichaam. Als je geïnteresseerd bent en hier meer over wil weten adviseer ik je  het boek “ The Keys of Enoch” geschreven door J.J. Hurtak uitgegeven door The Academy of future Science te lezen. Paragraaf 3.14, 3.16, 3.17 en 3.19 gaat in het bijzonder over de axiatonale lijnen.  

 

Axiaal staat voor:  structuur, patronen, hoeken, geometrie, architectuur en vorm.

Tonaal staat voor kleuren, geluiden, licht, informatie, vibratie, frequentie nuance van Healing.          

 

The Reconnection omvat twee sessies van 60 tot 90 minuten waarvan 30 tot 40 minuten op de behandeltafel. De sessies vindenplaats op aaneensluitende dagen of met maximaal drie nachten er tussen. Aanbevolen wordt om, voordat je The Reconnection gaat doen, eerst een tot drie Reconnective Healing sessies te ondergaan.

De kosten voor twee sessies van The Reconnection zijn € 333,- en is bij iedere practitioner over de hele wereld gelijk. Dit bedrag is vastgesteld door Eric Pearl en wordt wereldwijd gehanteerd door alle erkende Reconnective Healing Practitioners