Praktijk voor Reconnective Healing
Reconnection4you
Reconnection4you

 

 

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Arlene Launspach- Koeman. In 2009 kwam ik in aanraking met The Reconnection. Omdat het, nadat ik een Reconnective Healing had ondergaan, mijn nieuwsgierigheid wekte ben ik het boek van Eric Pearl gaan lezen en was meteen verkocht. Het boek bleef me boeien zelfs na het drie keer gelezen te hebben.In 2010 heb ik level 1 en 2 Reconnective Healing gevolgd en in januari 2011 heb ik level 3, The Reconnection kunnen afronden. Ik heb gevoeld dat het heel mooi is om The Reconnection te ondergaan maar vind het ook een voorrecht om het te mogen geven.

Voordat ik met The Reconnection in aanraking kwam heb ik veel cursussen gevolgd in verschillende disciplines.  Door hiermee te werken heb ik  in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan tijdens het werken met mensen, dieren en planten en bomen.

Reiki 1 en 2, Intuitive ontwikkeling, Touch for Health , Stress Release, Welness kinesiology, Woordblind, Leefblind,  Braingym, Tibetaanse 8,  Energie centra, EFT,  Bach Bloesem Remedies, Cosmic Flower Remedies, Healing Arts, Flower of Life, Violette Vuur, Gesprekstherapie/counseling, Acupressure technieken. Daarnaast werk ik met meerdere bloesem remedies w.o. Fox Moutain, Bloesemremedies Nederland,  The Californische F.E.S. remedies. 

 

 

Arlene Launspach is  getraind en opgeleid door o.a. Eric Pearl en Doug de Vito en Kelly Woodruff.

 

“Iedereen heeft een doel in het leven, een unieke gave of speciaal talent om aan anderen te geven. En als  we dat unieke talent koppelen aan dienstbaarheid aan anderen, ervaren we de extase en verrukking van onze eigen geest, wat het uiteindelijke doel van alle doelen is”

Deepak Chopra